Slider

Kotipalvelut kaikenikäisille

Kotipalvelu on päivittäisissä elämäntoiminnoissa auttavaa yksilöllistä huolenpitoa, mm. ruoanlaittoapua, pesuapua ja ulkoilua asiakkaan kanssa. Kotipalvelu tukee ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista kuten siivous, kylvetys ja hygienian hoitaminen. Kotipalvelun työntekijät seuraavat myös asiakkaan vointia ja neuvovat palveluihin liittyvissä asioissa asiakkaita ja omaisia.

Henkilökohtaisen avun palvelut

Toimintakykyäsi rajoittavan sairauden tai vaikean vamman perusteella voit hakea asuinkunnastasi henkilökohtaisen avun päätöstä. Saatuasi myönteisen päätöksen henkilökohtaisen avun hankkimiseen, voit valita meidät avustajatoimintasi järjestäjäksi niissä kunnissa, joissa toimimme palvelusetelituottajana.

Henkilökohtaisen avun järjestäminen ja sen käyttäminen on sinulle aina ilmaista.

Omaishoitajan palvelut

Toimiessasi omaishoitajana läheisellesi, tuemme ja autamme sinua selviytymään arjen hoito- ja huolenpitotyössä. Järjestämme sopimusasiakkaan kotiin sijaisen omaishoitajan vapaan, muun tilapäisen poissaolon ajaksi tai palvelutarpeen lisääntyessä. Räätälöidään yhdessä palvelukokonaisuus, joka tukee teidän tarpeitanne.

Tiedustele palveluseteliä omaishoitajan vapaan ajaksi oman alueesi sosiaalityöntekijältä.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tuottaa asiakkaan kotiin lääkärin määräämät sairaanhoidolliset toimenpiteet, mm. lääkityksen antaminen, injektioiden antaminen, voinnin seuranta, näytteiden ottaminen, verenpaineen- ja sokerin mittaaminen, haavanhoito, tikinpoisto, korvien huuhtelu, katetrointi ja ruiskeiden antaminen.

Hinnasto - Tornio

Kotihoito

• Mahdollisuus palvelusetelin käyttöön

Arkisin  07-22 30,00€/h
Lauantaisin 07-22 35,00€/h
Sunnuntai ja arkipyhät  45,00€/h
Kotisairaanhoito
Arkisin  07-22 35,00€/h
Lauantaisin 07-22 40,00€/h
Sunnuntai ja arkipyhät  50,00€/h